BESCHRIJVING VILLA'S

De villa's liggen aan de voet van het dorpje Lefktro, van waaruit het dorpje Stoupa gegroeid is. Ze liggen 900 meter van het centrale zandstrand van Stoupa en 500 meter van de bakker. Het zijn twee villa's : een van 60 vierkante meter, Armonia 1 genaamd, die links op de foto van de homepage staat, en een van 80 vierkante meter,Armonia 2 genaamd, die rechts op de foto staat.

Armonia 1 heeft een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een plafond-fan en een ruime huiskamer met open keuken, waar twee bedbanken staan. Deze villa kan dus gebruikt worden voor 2-4 personen.

Armonia 2 heeft twee slaapkamers met ieder twee eenpersoons bedden en plafond-fan. Ook hier is een ruime huiskamer met open keuken, en een extra bed kan in een van de slaaplkamers geplaatst worden, waar ruimte genoeg voor is, zodat hier 4-5 personen kunnen logeren.

Beide villa's zijn gebouwd met een heel fraaie natuursteen, die zandkleurig is, en heel goed past bij de omgeving. Ook de binnenmuren zijn deels opgetrokken uit deze mooie natuursteen. De balkons zijn zeer ruim, er is geen zicht van het ene balkon op het andere, en vanaf de balkons kun je de zee in de verte zien liggen. De ruimte rondom de villas is ommuurd met dezelfde natuursteen en daar is plaats genoeg voor het parkeren van twee auto's. In de tuin zijn ook nog bloemperkjes en olijfbomen. T.v met antenne is aanwezig, broadband internet wireless connection en er is gebruik van een wasmachine en airconditioning.

De villa's liggen aan een heel rustige weg, die niet door doorgaand verkeer gebruikt wordt. Rondom zijn olijfvelden.